logo
logo

Σχετικά με εμάς

Εμπειρία στην Φωτογράφιση

Διαθέτουμε εμπειρία στον χώρο της φωτογραφίας από το 1989, όταν λειτουργήσαμε το πρώτο μας κατάστημα στην Ερέτρια Ευβοίας , με την ομάδα μας να αποτελείται πλέον από 2 γενιές φωτογράφων.

Καθ’ όλη την διάρκεια της δραστηριότητάς μας δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ενημέρωση, επιμόρφωση και εξέλιξη.

Πέρα από την ακαδημαϊκή εκπαίδευση, μέσα από την συνεχή συμμετοχή σε σεμινάρια, workshops και εκθέσεις παρακολουθούμε από κοντά όλες τις εξελίξεις του χώρου, παίρνουμε νέες ιδέες και γινόμαστε πιο δημιουργικοί.

Μοναδική Φωτογράφιση

Αντιμετωπίζουμε τον κάθε πελάτη ως μια ξεχωριστή προσωπικότητα, και αυτό ακριβώς προσπαθούμε να αποτυπώσουμε μέσα από την δουλεία μας.

Είναι πολύ όμορφο να βρισκόμαστε στις πιο χαρούμενες στιγμές ενός ζευγαριού, μιας οικογένειας, και αποτελεί πρόκληση για εμάς να αφηγηθούμε με τον καλύτερο τρόπο τις αναμνήσεις τους, αντλώντας έμπνευση από τους ίδιους.

Κάθε τι που θα καλύψουμε φωτογραφικά αποτελεί για εμάς ένα μοναδικό γεγονός και όχι μια ακόμα δουλειά.

Studio - Μονάδα Εκτύπωσης

Design, Illustration, Photography & Other Creative Work

Δραστηριοποιούμαστε στο Χαλάνδρι Αττικής με ένα studio φωτογράφισης, και στην Ερέτρια Ευβοίας όπου εδρεύει το φωτογραφείο με κάθετη μονάδα εκτύπωσης, ενώ είμαστε διαθέσιμοι για συνεργασία σε όλη την Ελλάδα.

Άλλωστε διαφορετικά μέρη και εικόνες προάγουν την δημιουργικότητα.

Φιλοδοξία μας είναι να γνωρίζουμε νέους ξεχωριστούς ανθρώπους και με αίσθημα ευθύνης μέσα από μια επιτυχημένη συνεργασία, να τους κάνουμε χαρούμενους αιχμαλωτίζοντας τις στιγμές τους και δημιουργώντας αναμνήσεις για μια ζωή.